Looking For Anything Specific?

Ladislav Potměšil Herec : Ladislav potměšil od dětství zpíval v pěveckých souborech, hrál ve filmu i divadle.

Ladislav Potměšil Herec : Ladislav potměšil od dětství zpíval v pěveckých souborech, hrál ve filmu i divadle.. Potměšil dokázal hrát milovníky, padouchy, charaktery, uměl pobavit. Ladislav potměšil, který zemřel v pondělí 12. Obľúbený herec ladislav potměšil, ktorého posledné mesiace sužovali vážne zdravotné problémy a bol pripútaný na lôžko, našiel široké uplatnenie rovnako aj v dabingu. Herec, ktorý má na konte oba diskopríbehy a stvárnil tiež nezabudnuteľného majora maisnera v trilógii byl jednou. Poslední roky ho trápily vážné zdravotní problémy.

Hana gregorová, miroslava pleštilová, ladislav potměšil, dana verzichová a lenka zahradnická se společně vousy se stále odlepovaly a kostým jsem okamžitě propotil, prohlásil ladislav potměšil. Vystudoval na damu, roku 1969, a na dlouhou dobu se stal členem souboru rdnz. Potměšil dokázal hrát milovníky, padouchy, charaktery, uměl pobavit. Byl hercem, který se v žádném případě nevnucuje a zná své místo. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil.

Zemřel herec Ladislav Potměšil. Hrál například ve filmech ...
Zemřel herec Ladislav Potměšil. Hrál například ve filmech ... from region.rozhlas.cz
Narodeniny, prial si, aby mu zdravie slúžilo. A také slušný člověk a veselý kolega. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil. Znají ho jako majora maisnera v kultovních komediích byl jednou jeden. Ladislav potměšil je herec, ktorý sa narodil 02.09.1945 (vek 75 rokov) v prahe. Oblíbený herec se musel vzdát herecké práce a stáhl se i z veřejného života. Zemřel ladislav potměšil (†75), filmový major maisner nebo tatínek z discopříběhů. Poté, co mu lékaři v roce 2016 na obratli našli metastázující nádor.

Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil, uvedl blesk.cz.

2021) je znám z filmů partie krásného dragouna, tajemství ocelového města, drsná planina, discopříběh či byl jednou jeden polda. Potměšil se proslavil především rolí otce hlavního hrdiny ve filmu discopříběh. Herec, ktorý má na konte oba diskopríbehy a stvárnil tiež nezabudnuteľného majora maisnera v trilógii byl jednou. Vo veku 75 rokov zomrel český herec ladislav potměšil. 218 отметок «нравится», 4 комментариев — čtk (@czechnewsagency) в instagram: Široké uplatnění našel ladislav potměšil také v divadle, zahrál si i v řadě televizních sérií. Obľúbený herec ladislav potměšil, ktorého posledné mesiace sužovali vážne zdravotné problémy a bol pripútaný na lôžko, našiel široké uplatnenie rovnako aj v dabingu. Oblíbený herec se musel vzdát herecké práce a stáhl se i z veřejného života. Zemřel herec ladislav potměšil známý především z filmu discopříběh či svou rolí majora maisnera. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil známý především z filmu discopříběh či svou rolí majora maisnera. Ladislav potměšil, který zemřel v pondělí 12. Filmový major maisner ladislav potměšil je zase o rok starší. Zemřel ladislav potměšil (†75), filmový major maisner nebo tatínek z discopříběhů.

O úmrtí predstaviteľa majora maisnera z filmovej série byl jednou jeden polda herec v ostatných rokoch bojoval so zdravotnými problémami. Poslední roky ho trápily vážné zdravotní problémy. Poslední roky ho trápily vážné zdravotní. Jeho kolegové na něj ale nezapomněli a s láskou. Informoval o tom v pondělí blesk s odkazem na jeho syna jana.

Zomrel český herec Ladislav Potměšil, zahral si kultového ...
Zomrel český herec Ladislav Potměšil, zahral si kultového ... from www.parlamentnelisty.sk
Vystudoval na damu, roku 1969, a na dlouhou dobu se stal členem souboru rdnz. Oblíbený herec se musel vzdát herecké práce a stáhl se i z veřejného života. Ladislav potměšil, který zemřel v pondělí 12. Poslední roky byly pro herce velmi bolestivé. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12. Vo veku 75 rokov zomrel v pondelok český herec ladislav potměšil. A také slušný člověk a veselý kolega. Široké uplatnění našel ladislav potměšil také v divadle, zahrál si i v řadě televizních sérií.

Široké uplatnění našel ladislav potměšil také v divadle, zahrál si i v řadě televizních sérií.

Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil. Července po velkém trápení, způsobeném těžkou nemocí, mnohokrát dokázal, že i ve vedlejších rolích lze zazářit. Jeho kolegové na něj ale nezapomněli a s láskou. Byl to totiž nesmírně pečlivý a pokorný herec. Je velká škoda, že je v nekrolozích. Poslední roky ho trápily vážné zdravotní problémy. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12. Září 1945 praha) je český herec, který je znám především ze svých komediálních rolí. Potměšil se proslavil především rolí otce hlavního hrdiny ve filmu discopříběh. Obľúbený herec ladislav potměšil, ktorého posledné mesiace sužovali vážne zdravotné problémy a bol pripútaný na lôžko, našiel široké uplatnenie rovnako aj v dabingu. Mezi nejznámější potměšilovy role patřil major maisner ve filmu byl jednou jeden polda. Informoval o tom v pondělí blesk s odkazem na jeho syna jana. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil, uvedl blesk.cz.

Vystudoval na damu, roku 1969, a na dlouhou dobu se stal členem souboru rdnz. Informoval o tom v pondělí blesk s odkazem na jeho syna jana. Poté, co mu lékaři v roce 2016 na obratli našli metastázující nádor. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil. Byl hercem, který se v žádném případě nevnucuje a zná své místo.

Ladislav Potměšil fotka
Ladislav Potměšil fotka from imagebox.cz.osobnosti.cz
Vo veku 75 rokov zomrel český herec ladislav potměšil. Byl hercem, který se v žádném případě nevnucuje a zná své místo. Ladislav potměšil mal vážne zdravotné problémy. Znají ho jako majora maisnera v kultovních komediích byl jednou jeden. Široké uplatnění našel ladislav potměšil také v divadle, zahrál si i v řadě televizních sérií. Více informací o herci ladislav potměšil na webu 365dni.cz. Ešte v septembri minulého roka, keď herec oslavoval 75. Herec, ktorý má na konte oba diskopríbehy a stvárnil tiež nezabudnuteľného majora maisnera v trilógii byl jednou.

Července po velkém trápení, způsobeném těžkou nemocí, mnohokrát dokázal, že i ve vedlejších rolích lze zazářit.

Je velká škoda, že je v nekrolozích. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12. Ladislav potměšil, který zemřel v pondělí 12. Ešte v septembri minulého roka, keď herec oslavoval 75. Září 1945 praha) je český herec, který je znám především ze svých komediálních rolí. Informovali o tom webové spravodajské portály novinky.cz a idnes.cz s odvolaním sa na denník blesk. Vo veku 75 rokov zomrel v pondelok český herec ladislav potměšil. 2021) je znám z filmů partie krásného dragouna, tajemství ocelového města, drsná planina, discopříběh či byl jednou jeden polda. Byl to totiž nesmírně pečlivý a pokorný herec. Herec ladislav potměšil dokázal z malé role udělat velkou. «ve věku 75 let v pondělí v motolské nemocnici zemřel herec ladislav potměšil. Ladislav potměšil je herec, ktorý sa narodil 02.09.1945 (vek 75 rokov) v prahe. Vo veku 75 rokov zomrel v pondelok český herec ladislav potměšil.

Posting Komentar

0 Komentar